Planering av klubbturer 2021

  • tisdag 13 april 2021
  • 08:00

Var med och planera och led Fridhemskanotisternas klubbturer 2021. Vi genomför  en grov planering på ett digitalt möte tisdagen den 13 april kl 19. Inloggning till Zoommöten se nedan. 2 möten a 40 minuter på varandra.

Agenda mötet tisdagen den 13 april kl. 19:

1. Vad gäller för klubbturverksamheten? Regler, ansvar och försäkringar. Anpassning till Covid-19. Utskick när med vilken info? 

2. Turledarkurs med tur 5-6 juni för dem som inte gått den ännu och är eller vill bli ledare. Anmälan?

3. Ledarpaddling 19-20 Juni. För alla ledare.

4. Genomgång av gemensamt planeringsdokument för klubbturer. Förslag/idéer på turer. Vilka kan hjälpa till som ledare. 

5. Övriga frågor

 

Länk till gemensamt planeringsdokument:

Finns i mailet ni har fått.

INLOGGNING TILL PLANERINGSMÖTENA DEN 13 APRIL

Finns i mailet som ni har fått.

Det börjar bli dags att planera säsongens klubbturverksamhetFortfarande är det osäkert hur snabbt vaccineringarna kommer att gå  och hur smittan utvecklas men vi får vara flexibla som förra året. Ni som är intresserade av att leda klubbturer 2021 eller vara med och lära er som hjälpledare är välkomna till en digital planering tisdagen den 13 april kl. 19.  Fundera på vilka turer du vill leda och när. Ta med till mötet och  och eller lägg upp  2021 gemensamma planeringsark på Google docs. På mötet kan ni värva ledare till era turer och också föreslå nya turer tillsammans. Därefter planerar ni ledare turen själva men kan få stöd av Michelle och Olga om så behövs. Turer kan också planeras in senare och läggs då in i arket. Viktigt att de inte krockar med varandra eller med andra aktiviteter på klubben som kräver samma resurser.