Bli medlem

Som medlem i Fridhemskanotisterna har du möjlighet att delta i klubbens aktiviteter, paddla klubbens kajaker och ansöka om kanotplats för egen kajak. 

Det finns två sätt att bli medlem:

1. Om du är nybörjare kan du anmäla dig till en nybörjarkurs där du lär dig grunderna i paddling, träffar andra paddlingsintresserade och blir medlem i klubben efter godkänd kurs. Kurser hålls under sommarhalvåret och aviseras under mars eller april.
När det finns nybörjarkurser hittar du dem under Boka aktivitet.

2. Om du är paddlingskunnig  kan du bli godkänd för medlemskap vid en examination.

Läs mer om vad examination innebär här.

Du anmäler dig till examination genom att kontakta oss. Men läs mer om examination först.


Varför ställer vi krav på dig för att du ska kunna bli medlem?

Erfarenheten i föreningen är att medlemmarna behöver grundläggande kunskaper och färdigheter för att kunna paddla på ett säkert sätt. Vi ställer krav av omtanke om dig och dina kamrater i föreningen och även om våra kajaker och annan utrustning.

________________________

Vänligen observera att ett konto på den här hemsidan inte motsvarar medlemskap i föreningen! Du kan endast bli medlem genom att gå en nybörjarkurs eller bli godkänd på en examination.
________________________

Försäkra dig om att du är helt frisk inför nybörjarkursen eller examinationen. Stanna hemma om du är sjuk. Det kommer fler chanser. Om någon av oss ledare inte är friska kan vi behöva ställa in med kort varsel.