Hur blir jag medlem?

Som medlem i Fridhemskanotisterna har du möjlighet att delta i klubbens aktiviteter, paddla klubbens kajaker och ansöka om kanotplats för egen kajak. 

Det finns tre sätt att bli medlem:

1. Om du är nybörjare kan du anmäla dig till en nybörjarkurs där du lär dig grunderna i paddling, träffar andra paddlingsintresserade och blir medlem i klubben efter godkänd kurs. Kurser hålls under sommarhalvåret och aviseras på hemsidan under mars eller april. När de finns kurser hittar du dem under menyn nybörjarkurs . Där kan du också läsa mer om vad en nybörjarkurs innebär.

2. Om du för mindre än två år sedan har tagit minst Gult Paddelpass,  där träning på kamraträddning ingick och har intyg på det, kan du ansöka om medlemskap med Gult Paddelpass. När anmälan är öppen hittar du den under menyn Intyg Gult Paddelpass.  Där kan du också läsa mer om vad som krävs.

3. Om du är paddlingskunnig kan du bli godkänd för medlemskap vid en examination. När anmälan är öppen hittar du den under menyn examination.  Där kan du också läsa mer om hur det går till och vad som krävs.

 

Varför ställer vi krav på dig för att du ska kunna bli medlem?

Du behöver grundläggande kunskaper och färdigheter för att kunna paddla på ett säkert sätt. Vi ställer krav av omtanke om dig och dina kamrater i föreningen och även om våra kajaker och annan utrustning.