Bassängträning

  • lördag 04 mars 2023
  • 08:00

Bassängträning kl 15-17, Nälstabadet. Varannan lördag. Samling senast kl 14.00 på Fridhem för att hjälpas åt att lasta kajaker. Fixa samåkning på vår Facebooksida Paddelkompis eller direkt på detta eventets adress.

Tid i bassäng lördagar ojämna veckor mellan 15-17. Vi som vill vara med anmäler oss på Facebooksidan här och samordnar transport av person och kajaker. Det finns ett släp om det är många som inte har egen bil, och om någon kan tänka sig att köra.


Eftersom vi är en klubb hjälps vi åt med allt som behöver göras både i badet och när det gäller för- och efterarbete. Tibor samordnar men kommer kanske inte kunna vara med varje gång. Då får någon annan ta ansvaret för att öppna och stänga aktiviteten. Det finns ett passerkort som måste med för att öppna hallen, samt en portkod!

Vi samlas på Fridhem senast kl 14. Du kan välja kajak, paddel mm. innan dess, eller låna en från ÖKS då vi samordnar med bilar, släp och utrustning. De har tiden efter oss.


I bassängen kan man träna roll, räddningsövningar, balans eller kanske pröva den där ranka kajaken som man aldrig vågar ta ut. Bara fantasin sätter gränser!