Sista anmälan till ledarkickoff i skärgården

  • tisdag 18 april 2023
  • 08:00

Den 18 april är sista anmälan till ledarkickoff 5-7 maj. Bjud med medlemmar som du tror skulle passa som ledare och som är intresserade. Boka aktivitet ledarutbildning

Var med och ha kul med  ledare på Fridhemskanotisterna och  öva på säkerhet och sjukvård. 

Vi paddlar från Vinterhamn Stavsnäs till Bullerö där vi sover två nätter. Vi har hyrt hela Sjögrenska villan med 13 sovplatser på klubbens bekostnad. Meddela Olga,  e-post olga.starker.larberg@gmail.com, om du vill bo på vandrarhemmet. Det finns också en tältplats på Bullerön. För mer info se https://bullero.se/sv/valkommen/ . 

Informationsmötet inför paddling hålls onsdagen den 26 april kl 19 på klubbhuset. Då planerar respektive grupp sin tur så det är viktigt att så många som möjligt är med. Behöver du låna utrustning så hör också av dig till Olga. Glöm inte boka kajak. Gratis vid ledarutbildningar. Fråga oss ledare hur du gör.

.image.pngimage.png

Målen för kickoffen är:

- Vi ledare lär känna varandra, lär av varandra och har kul

- Uppstart säsong 2023. Nybörjarkurser och turer,

- Tema säkerhet och hantering av sjukdom olyckor

Under lördagen kommer vi att öva på sjukvård och säkerhet i grupper. På söndagen gör vi en första planering av nybörjarkurser och turer.Vi bor på Bullerön båda nätterna.

Vi kommer att paddla till Bullerön från Stavsnäs (ca 14 km) på fredag em kl 14. Du som inte kan ta ledigt kan komma på kvällen med en gemensam tur från Stavsnäs. Även turen på lördagen blir  ca 14 km.   

Välkomna!

Mårten Sundquist och Olga Larberg