Träningsläger på Barnens Ö 6:e-8:e

  • fredag 06 oktober 2023
  • 08:00

Den 6-8 oktober välkommnas Fridhemskanotisterna tillsammans med andra Stockholmsklubbar till träningsläger för 10 - 16 åringar vid Östergården på Barnens Ö.

Lägret har ett fokus på paddling för målgruppen ungdomar i ålder 10-16 från Stockholmsklubbarna.

När: Fredag 6:e oktober kl 18.00 till söndag 8:e oktober kl 16.00.

Vart: Vi har bokat Östergården (Östergården Barnens Ö (barnenso.se) på Barnens Ö, 52 bäddar fördelat på två sovhus. Om vi blir fler än 52 personer så skall vi kunna boka mindre stugor i närheten.

Östergården har matsal för 52 personer med eget kök. Vi lagar således mat själva och behöver stöd från några ledare/föräldrar som kan laga mat.

Vi kommer ha tillgång till en brygga precis nedanför husen. Målet är vi skall ha minst två följebåtar (en är bokad i närheten, väntar på svar på en till). Om någon kan få med sig en följebåt på släp eller känner någon som kan låna ut en båt i närheten av Barnens Ö, vänligen hör av er till Lennart (0767780908, lennart_schwartz@leco.com).

Vi har även tillgång till bastu och grillplats.

Kostnad: Kostnad per person beror på hur dyr maten blir mm. Stockholms kanotförbund ger bidrag som täcker boendekostnaderna. Uppskattningsvis blir kostnaden per aktiv ca 800 SEK.

Anmälan sker i Excel-arket via länk delad till kontakter på respektive klubb. Kontakta styrelsen. Anmäl senast 24:e september