Nyheter

Välkomna alla nya medlemmar

  • 31 maj 2015

I helgen välkomnade vi 30 nya medlemar till klubben efter avslutad kurs. Tack alla som varit med! Vi ses!

Kungs Hatt 23 maj 2015

  • 23 maj 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

Vi blev 19 personer som gav sig iväg i rejäl motvind till Kungs Hatt, väl framme avtog regnet, solen sprack upp och vår guide Agneta berättade om Kungs Hatts gård, tegelbruksruinerna och sagans häst som hoppade ner från klippan, simmade över sundet, räddade kungen men hatten blev kvar. För att hedra hästen och hatten tog vi rast, njöt av medhavd lunch och solig utsikt!

Johan Haraldsson

Turplanering inför sommaren

  • 20 maj 2015

Idag träffades några av oss och planerade för sommarens turer i skärgården. En introducerande helgtur kommer sannolikt att arrangeras den 4-5 juli. Någon vecka därefter blir det en lite längre, medelsvår tur. Vecka 32, från måndag den 3 augusti, vill vi sticka iväg på en mer avancerad sväng och paddla en hel vecka. Innan allt detta blir det förmodligen en praktisk långfärdsträff där klubbens erfarna paddlare delar med sig av navigeringstips, packningsrutiner och annat som är viktigt att tänka på. Håll utkik här på hemsidan för mer info!

Långfärdsträff

  • 17 maj 2015

Onsdag den 20 maj klockan 18:00 träffas vi och diskuterar våra långfärdsplaner inför sommaren. Kom förbi och berätta om dina egna idéer, bli inspirerad av andras tankar, träffa paddelkompisar eller pusha för en klubbutfärd. Klubben bjuder på fika!

MEDLEMSERBJUDANDE

  • 13 maj 2015

Vi gör plats för nya kajaker och säljer därför två av våra äldre, en Pideraq och en Roman. Kajakerna går i första hand till våra medlemmar och finns att se och klämma på i verkstaden. Klicka på "läs mer" för bilder, pris och kontaktinfo!

Paddling med guidning på Kungs Hatt

  • 6 maj 2015

Häng med på paddling med guidning på Kungs Hatt lördagen den 23:e maj. Vi paddlar till Kungs Hatt och stannar för medhavd lunch och guidning vid tegelbruksruinerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Långa turen motsols runt Kungs Hatt startar kl 10.30 och den något kortare turen går rakt till Kungs Hatt kl 11.00. Vi paddlar i lugnt tempo och möts upp för landstigning kl. 12.00. Vi lunchar vid ruinerna, vid soligt väder går vi upp till Hatten och lunchar med utsikt. Under lunchen berättar Agneta Gustavsson som forskat om Kungs Hatt, anekdoter om öns historia. Medtag lunchpaket, ombyte och vattenflaska.

OBS, var nere vid klubben senast kl 10.00 så vi hinner plocka fram kajaker till alla, planera gruppindelning och titta på kartan.

Anmäl senast 19 maj. Du anmäler dig genom att logga in på ditt medlemskonto sedan gå till http://www.fridhemskanotisterna.se/boka-dig-har/

Vid frågor, kontakta johanharald@live.se          

Välkomna!

Johan