Nyheter

Examinatorworkshop 20 juni

 • 28 apr 2022

Vill du vara examinator i Fridhemskanotisterna? Anmäl dig då till workshopen 20 juni kl. 17-20. Gå in på hemsidan: Boka aktivitet/Ledarutbildningar. Lämpliga förkunskaper: Grönt paddelpass eller motsvarande färdigheter samt aktiv ledare i föreningen.

Kurser i första hjälpen

 • 28 apr 2022

Påminner: 1:a maj är sista dag för medlemmar att anmäla sig till kurserna i första hjälpen. Efter den 1:a maj går resterande platser till Brunnsviken och eventuellt någon annan kanotklubb. Just nu har vi 14 av 20 platser inbokade den 14 maj (8 timmar). 13 av 20 platser är inbokade den 21 maj (4 timmar).
Logga in för att boka dig!

Är du vår festfixare?

 • 24 apr 2022

Fridhemskanotisterna fyller 50 och det vill vi fira med en fest för medlemmarna 20 augusti!

Har du idéer på tävlingar, lekar, mat, musik och andra aktiviteter? Eller kanske du rent av vill vara i festfixarkommittén? Då är det bara att höra av dig till oss redan nu!

Skriv till info[at]fridhemskanotisterna.se!

Hemsidan mobilanpassas!

 • 18 apr 2022

Nu ska det vara lättare att använda hemsidan från din mobil. Kolla och se om du tycker att det funkar bättre.

Nybörjarkurserna är nu fullbokade!

 • 15 apr 2022

Nu är årets kurser fullbokade. Vi har fyllt samtliga platser och har även fått långa kölistor till dessa. Därför har vi nu stängt bokningen till årets nybörjarkurser. Om någon deltagare lämnar återbud erbjuds personer på kölistan till respektive kurs den platsen. Vi tar inte emot fler personer till kölistorna.

Glad Påsk till er alla!

Fridhemskanotisterna

Årets nybörjarkurser 2022

 • 12 apr 2022

image: Årets nybörjarkurser 2022

Du kan bli medlem i Fridhemskanotisterna genom att gå en nybörjarkurs, där du får lära dig grunderna. Deltagarantalet är begränsat till tio för varje kurs. 

Kursen kostar 1 000 kr.

Kursen motsvarar Gult paddelpass enligt Svenska Kanotförbundet och EPP. Vi har lagt till kamraträddning som ingår i Grönt paddelpass. 

Mål för kursen:

 • Du blir godkänd som medlem.
 • Du genomför paddelturer i vattnen kring klubben tryggt och säkert.
 • Du använder och vårdar din egen och klubbens material korrekt.
 • Du vill fortsätta att paddla och utvecklas som kanotist.

Vi är glada att kunna berätta att vi kommer att genomföra nybörjarkurser även i år. Denna gång lägger vi dem i juni/juli på vardagskvällar och helger. Vardagskvällar 18.00-21.30 och helgdagarna 9.00-15.00. Vi kommer att erbjuda fyra kurser på följande datum:

Kurs 1: Tisdag 7/6, Torsdag 9/6 och Lördag 11/6
Kurs 2: Måndag 13/6, Onsdag 15/6, Söndag 19/6
Kurs 3: Tisdag 14/6, Torsdag 16/6, Lördag 18/6                                                                       Kurs 4: Tisdag 28/6, Torsdag 30/6, Lördag 2/7

Anmälan till kurserna öppnar den 15 april klockan 12:00. Det är först till kvarn som gäller och om vi får avbokningar går platserna till de som står på tur i kölistan.

Platserna brukar ta slut på en minut, så det gäller att vara beredd.

För att kunna boka behöver du skapa ett konto på hemsidan i förväg och vara inloggad när bokningen öppnar. När du är inloggad, klicka på ”Boka dig här” och välj den kurs du vill boka.

Mer info här: Fridhemskanotisterna > Bli medlem

Utbildningar för aktiva ledare 2022

 • 9 apr 2022

Utbildningarna riktar sig i första hand till Fridhemskanotisternas aktiva ledare. I mån av plats är även andra medlemmar välkomna att delta.

Just nu kan du anmäla dig till Första hjälpen för kanotister och första hjälpen, 4 timmar.

För att anmäla dig: Logga in som medlem/ledare och gå till Boka dig här och sedan Ledarutbildningar.