Nyheter

Paddelbladet

  • 21 feb 2017

Nu kan du läsa det årliga Paddelbladet på den här länken. Nyheterna på hemsidan har ersatt mycket av Paddelbladets funktion som kommunikationskanal men eftersom några medlemmar ännu inte använder hemsidan ger styrelsen fortfarande ut ett blad per år. Nu ser vi hursomhelst fram mot islossning och vårvindar så att vi snart kan lägga i kajakerna och börja årets säsong!

Trevlig läsning,
Styrelsen

Ledarträff på onsdag 22/2

  • 20 feb 2017

På onsdag den 22 februari kl 18 har vi vår ledarträff inför nybörjarkurserna. Som vanligt ska vi formera oss i grupper och det kommer också informeras om hur vi ämnar fortsätta med den ledarutbildning vi startade förra året. Vi håller mötet lite tidigare än normalt då Kanotförbundet vill att vi anmäler oss till utbildningarna i början på mars. Mer info finns här.

Extra platser på lördag

  • 1 feb 2017

De vuxna som vill vara med i ungdomsträningen eller träna på egen hand är välkomna på lördagens bassängträning. Har du ett barn över 8 år som skall börja träna kanot i sommar kan du ta med dig barnet till det här bassängpasset. Om någon av deltagarna har dragkrok kan vi ta kanoter på kanotvagnen, annars får var och en ta kanoter på sitt takräcke till bassängen i Bredäng. Detta ordnas på klubben på lördag. Åtta platser är öppna och anmälan finns här.