Nyheter

Årets nybörjarkurser

  • 27 mar 2018

På söndagen den 1 april klockan 18:00 öppnar anmälan till årets nybörjarkurser. I år håller vi två kurser och båda går under vecka 22. Du behöver registrera ett konto här på hemsidan för att kunna anmäla dig och kontoregistreringen öppnar kvällen innan anmälan. Redan nu kan du dock kolla vilka datum som gäller i vänsterspalten på kurssidan. Klubben ser fram emot att träffa alla nya kanotister!

Vårdag 5 maj kl 9-14

  • 22 mar 2018

Lördagen den 5 maj klockan 9 till 14 kommer vi att städa och iordningställa Föreningens område inom- och utomhus. Det gäller klubb- och kanothus och gårdsytorna innanför staket. Även ytorna strax utanför klubbhus vilka är rabatter och uppställningsplats för bilar.

Arbetsdagen används till att få föreningens lokaler och utrustning hela och fräscha, skapa en bra gemenskap bland medlemmarna och spara kostnader för arbete som föreningen annars skulle ha fått betala till en extern part.

Det är av stor vikt att så många som möjligt kan komma och för att vi skall kunna utföra alla arbetsuppgifter.

Föreningen kommer att bjuda på enklare lunch och fika.

Vi kommer att ha olika arbetslag för att effektivisera arbetet.

  •     Städgrupp = Städar och rengör lokaler och utrustning.
  •     Målargrupp (4 st) = Skrapar/borstar bort eventuell lös färg och grundmålar.
  •     Reparationsgrupp (4 st) = Är lite praktiska personer som kan snickra, såga och laga utrustning.
  •     Kanotgrupp (4 st) = Inventerar och iordningställer kajaker, paddlar, kapell, wettexdukar, svampar, långfärdsskåpet.
  •     Växtgrupp (2 st) = Rensar ogräs och planterar.
  •     Matgrupp (2 st) = Fixar fika och mat.

Vilka arbetsuppgifter som skall genomföras framgår av arbetslista som placeras på insidan av klubbhusets ingång. 

Väl mött hälsar styrelsen!

Bastun och nytt golv i klubbhuset

  • 7 mar 2018

Nu är bastun klar att användas igen och elproblemen är åtgärdade. Vi har fått ett nytt aggregat och även lagat en del av panelen i bastun som var ordentligt slitet. Precis som förr opereras bastun från panelen på väggen i hallen och lyset tänds via en separat strömbrytare. Styrelsen vill passa på att påminna om att bastun står för en betydande del av vår elkonsumtion och att man som medlem bör ha det i åtanke. Med det nya aggregatet blir bastun varm så snabbt att man inte behöver sätta på den långt i förväg. En kvart räcker. Och kom ihåg att stänga av den efter er!

Under våren kommer vi att genomföra en del övriga underhållsarbeten i klubbhuset. Det som händer först är att vi ska lägga om golvet på nedervåningen så att det blir isolerat. Det här betyder att klubbhuset kommer att vara avstängt från måndag 12 mars till torsdag 15 mars. Därefter kommer det att ligga täckpapp en kortare tid tills vår mattläggare har lagt den nya mattan. Besöker ni klubben efter den 15 mars och finner att mattan inte ännu är lagd får ni vara varsamma med golvet, men det ska gå bra att gå på. 

/Styrelsen