Nyheter

Medlemspaddling till Björnholmen

  • 17 apr 2017

Även denna vår bjuder Johan Haraldsson med oss på en majpaddling i närområdet. I år får vi åter chansen att besöka Bosse och Lotten på Björnholmen och inta en lunch i det ståtliga huset man spanar på vare gång man passerar Myggbettet. För att bygga upp hungern börjar dagen antingen med en paddling runt Kungshatt eller Fågelön. Mer info och anmälan finns här.

Vårdag 6 maj

  • 10 apr 2017

Lördagen den 6 maj mellan 9 och 13 kommer vi att städa och iordningställa Föreningens område inom- och utomhus. Det gäller klubb- och kanothus, gårdsytorna innanför staket samt ytorna utanför i direkt anslutning till klubben. Klicka på "läs mer" för mer detaljerad information och kom sedan ner och gör en insats!

/Styrelsen

Föreläsning med Jon Hynes

  • 4 apr 2017

Välkomna till en inspirerande föreläsning om kajakäventyr med irländaren Jon Hynes. Det blir bildvisning och Jon kommer berätta om sin paddling runt Irland. 

Anmälan här: http://www.fridhemskanotisterna.se/var-verksamhet/kurser/fortsattningskurs/277-forelasning-med-jon-hynes/

Medlemmar i stockholms andra kanotklubbar kan anmäla sig till föreläsningen via vår facebooksida: https://www.facebook.com/fridhemskanotisterna.se

 

 

Nybörjarkurser fulltecknade

  • 1 apr 2017

Platserna på årets kurser tog slut snabbt och är nu fulltecknade. På varje kurs har vi också en handfull köande som får plats i tur och ordning om någon deltagare hoppar av. Om det sker aviserar vi per e-post. Kontoregistreringen är nu åter stängd och öppnas igen när examinationer för erfarna paddlare läggs upp i maj och framgent.

Klubben är överväldigad över att så många vill bli med i vår förening! Vi ska se till att ta hand om alla nya paddlare så bra som möjligt. Vi ses!