Nyheter

Examinationstillfällen

  • 30 apr 2016

Redan kompetenta paddlare som vill bli medlemmar i Fridhemskanotisterna kan nu anmäla sig till examinationer. Två tillfällen är tillgängliga, torsdag 19 maj och tisdag 31 maj. Notera att det inte sker någon undervisning under tillfällena, så läs noga på vad du förväntas kunna. All information och anmälan finns här.

Medlemspaddling till Kina slott

  • 17 apr 2016

Årets majpaddling sker lördagen 21 maj och går till Kina Slott med möjlighet att besöka slott och våffelstuga.  Vi har fått okay att lägga till nära med ca 500 m promenad upp till slottet.

Vi lunchar medhavd matsäck i gräset utanför slottet som även har café med våffelstuga och toaletter. På vägen dit passerar vi bävernästen och klassiska rastställen som Morgongåva och Hundholmen.

Obligatoriskt medlemskrav och föranmälan via hemsidan, där ni kan läsa mer o detaljerna, Vi ber er att respektera angivna hålltider för samling mm.

http://www.fridhemskanotisterna.se/var-verksamhet/langfard/klubbturer/217-medlemspaddling-till-kina-slott/

Nybörjarkurser fulltecknade

  • 1 apr 2016

Platserna på årets kurser tog slut redan under natten och är nu fulltecknade. På varje kurs har vi också ett tiotal köande som får plats i tur och ordning om någon deltagare hoppar av. Om det sker aviserar vi per e-post. Kontoregistreringen är nu åter stängd och öppnas igen när examinationer för erfarna paddlare läggs upp i maj och framgent.

Klubben är överväldigad över att så många vill bli med i vår förening! Vi ska se till att ta hand om alla nya paddlare så bra som möjligt. Vi ses!