Nyheter

Öarna runt 24 september

  • 20 sep 2022

En liten påminnelse om Fridhemskanotisternas klassiska tävling som går av stapeln 24 september! Klicka här för att läsa mer!

Bastun - elpriset

  • 19 sep 2022

Tänk på miljön och på att elpriset har gått upp kraftigt. Vi håller koll på elräkningen under hösten och hoppas slippa införa begränsningar eller höjd medlemsavgift. Du kan hjälpa till genom att basta mindre ofta, samordna bastandet med andra och stänga av aggregatet när ni är klara.

Tack!

Höststäddag!

  • 16 sep 2022

Hösten är här och en del saker behöver göras. Mer information kommer snart. Men skriv in 22 oktober kl 10-13 i almanackan redan nu!

Nya flytvästar - testa!

  • 16 sep 2022

Klubben behöver byta ut en del trasiga och slitna flytvästar inför nästa säsong. Det finns en del att välja mellan. I verkstan hänger fyra olika modeller av svarta flytvästar från Baltic i storlek L. Prova dem gärna, och tala om för oss vad du tycker! Komfort, passform, storlek, hur snabbt de torkar, andra egenskaper - skriv till info@fridhemskanotisterna.se och berätta!

S:t Erikspaddeln den 25 september

  • 8 sep 2022

SOLLENTUNA KANOTSÄLLSKAP BJUDER IN
SÖNDAGEN DEN 25/9 2022

Städpass, nya datum

  • 8 sep 2022

Fantastiskt att alla städpass är tagna året ut! Nu finns nya städpass upplagda under Boka aktivitet. Knip ett pass redan nu, eller prata ihop er med någon kamrat i klubben och dela på ett pass. Finns från januari och framåt. Perfekt som uppvärmning innan träningen! Och så känner man sig så bra efteråt.