Nyheter

Freya Hoffmeister på Fridhem

  • 12 maj 2019

Fredag den 10 maj föreläste Freya Hoffmeister för oss om sin mäktiga rundning av Sydamerika. 60 medlemmar lyssnade storögt och slogs säkert av omfattningen av det som hon klarat av. På lördagen efter höll sedan Freya och hennes man Fylkir Sævarsson en kurs i expeditionspaddling för 20 lyckligt lottade medlemmar. För alla som vill återuppleva helgen finns nu ett bildspel på länken nedan.

https://www.fridhemskanotisterna.se/fotogalleri/10-freya-hoffmeister-pa-fridhem/

Examination för nya medlemmar

  • 8 maj 2019

Nu finns ett tillfälle för inexaminering av redan kompetenta paddlare upplagt. Det sker torsdagen den 13:e juni. Mer info och bokning på länken nedan.

Observera att den här examinationen inte är kurs. Du som anmäler dig ska vara en van kajakpaddlare och kunna klara av de exminationsmoment som ingår. Efter godkänd examination blir du medlem i klubben.

https://www.fridhemskanotisterna.se/medlemskap/for-paddlingskunniga/examinationsdagar/412-examination-13-juni/

 

En lugnare paddling i St Anna

  • 7 maj 2019

Under Kristi Him sker två medlemspaddlingar i St Anna. Man kan välja på en tuff och härlig grad 4-tur eller en lättare och lite mer skyddad grad 3-tur. Vänligen boka er här:

https://www.fridhemskanotisterna.se/var-verksamhet/langfard/klubbturer/405-kristi-him-i-st-anna/

https://www.fridhemskanotisterna.se/var-verksamhet/langfard/klubbturer/409-lugnare-kristi-him-i-st-anna/

Plattform för i och urstigning

  • 5 maj 2019

Två av våra medlemmar, György och Erik, har tillsammans byggt en platform till en av våra bryggor som ska förenkla i och urstigning i kajaken för de som tycker att det är knepigt. Den sitter uppe för utvärdering så prova den gärna. Den halkfria plattformen ligger ca 20 cm under vattenytan. Bättre, rostfria handtag kommer att monteras på stolparna. Testa gärna och skicka kommentarer/förslag till:

125gyorgy[at]gmail.com

Nybörjarkurserna fullbokade!

  • 1 maj 2019

Även detta år tog platserna till nybörjarkurserna slut på en minut. Kontoregistreringen är nu stängd, öppnar igen inför examinationer. Eventuella problem med bokningar hanterar vi inom ett par dagar.