Nyheter

Viktigt!

  • 30 maj 2022

Boka in dig på ett städpass! Det är medlemmarna som ser till att klubbhuset är fräscht och rent och trevligt. Om du har paddelkompisar kan ni dela på ett städpass så blir det inte särskilt jobbigt. Allt material finns på klubben, med en behändig lista på vad som behöver göras. Eller varför inte kombinera det med träning på gymmet? Perfekt uppvärmning!

Om vi inte städar själva måste klubben betala en städfirma att göra det, vilket betyder mindre pengar kvar till annat, som nya kajaker och annat material.
Boka här så är det gjort! Grattis!

(Och en liten extra påminnelse till alla att hålla snyggt efter sig till vardags, torka av bord och köksbänkar, tömma sopor, diska upp.)

 

50-årskalas

  • 24 maj 2022

20 augusti firar vi att Fridhemskanotisterna föddes för 50 år sedan.

Några förslag som kommit är:

  • tävlingar på vatten och land
  • lekar för barn
  • grilla
  • loppis
  • auktion
  • musik

Men det är bara början.
Om du har fler förslag på vad vi kan hitta på för att fira dagen, eller om du själv vill ordna någon aktivitet, får du gärna höra av dig till info@fridhemskanotisterna.se.
Och om du vill vara med i festkommittén är du också mer än välkommen att höra av dig.

 

Städning till vardags

  • 7 maj 2022

Alla vi medlemmar ansvarar nu själva för städningen av klubbhuset - klubbrum, omklädningsrum, duschar, bastu, kök, toalett och gym. Boka ditt städpass här (du måste vara inloggad först). Under större delen av året är städpasset på två veckor, men under sommarmånaderna då belastningen på lokalerna är större är det en vecka som gäller.

Det kommer att finnas en komihåglista på det som ingår i städningen. Ett tips är att dela på städpasset med en kompis.
Först till kvarn! :)

 

Vårfint

  • 3 maj 2022

En liten påminnelse till alla medlemmar om lördag 7 maj! Vi träffas för att städa och fixa med kajakerna och klubbanläggningen så att allt är i bästa ordning inför sommaren. Du behövs! Det finns mycket att göra, från städning, sopning, plantering och allmän uppsnyggning, till snickeri och målning, märkning och reparation av kajakerna. Det bjuds på fika, och arbetet avslutas med att vi grillar korv (och vegetariska alternativ). Sen visar Mats Westerberg inspirerande bilder och berättar om en paddling förra säsongen.

Förutom att du har chansen att bidra till att klubben och kajakerna är tipptopp inför sommaren är det här ett supertrevligt tillfälle att träffa andra paddlare och utbyta tips!

Skriv upp dig på listan på dörren till klubbhuset över särskilda uppgifter. Eller dyk upp på dagen och ge ett handtag där det behövs. Om du också vill dela med dig av tidigare eller kommande äventyr i bild och ord får du gärna meddela oss, så lägger vi till det i programmet.

Här är några hålltider för städdagen 7 maj:

                             9.00 Samling på klubben

                             11.30 Fika

                             14.00 Grill och mingel

                             15.00 Bildvisning Mats Westerberg