Nyheter

Inga bassängträningar i vår

  • 18 okt 2017

Tyvärr ser det i dagsläget ut som att det inte kommer bli några bassängträningar i vår. Idrottsförvaltningens bokningsavdelning har bytt rutiner och information om det nådde inte fram till oss innan det var för sent. Det är möjligt att klubben kan få ta över tider på Bredängsbadet om någon annan förening avsäger sig pass men det kan vi nog inte räkna med. Alltså pausar bassängträningarna ett år.

För de som känner att längtan blir för stor kan vi tipsa om att Strömstararna tränar på Eriksdalsbadet under vintern och brukar välkomna gäster från andra klubbar. Detta sker på onsdagar mellan 9 och 10. Om det låter intressant så håll utkik efter information och kontaktuppgifter i klubbens facebookgrupp.

/Styrelsen

Årsmöte 16 november

  • 12 okt 2017

Alla Fridhems medlemmar hälsas varmt välkomna till årsmötet torsdag den 16 november. Från klockan 18 bjuder klubben på matigt fika och mötet drar igång 18:30.

Alla dokument inför mötet kommer att finnas här på hemsidan under föreningen -> dokument senast en vecka innan mötet. Du måste logga in på ditt medlemskonto för att kunna se sidan och läsa dokumenten.

Väl mött!
/Styrelsen