Nyheter

Bassängträningar 2016

  • 6 jan 2016

Nu är det dags att anmäla sig till vårens bassängträningar! I år är vi på Nälstabadet i Vällingby eftersom Bredängsbadet håller på att renoveras. Transporten dit kommer att ta lite längre tid än den brukar men i gengäld tror vi att vi får en större bassäng att träna i. På plats övar vi på egen uppgång i kajak från vattnet, kamraträddningar och även rollar för de som känner sig äventyrliga. Det kommer också att finnas tid till att diskutera andra kajakrelaterade frågor.

Datum:
23/1 för ledare
6/2 för ungdomsgruppen och medlemmar
13/2 för medlemmar
12/3 för medlemmar
9/4 för medlemmar

Det första tillfället, den 23/1, är till för ledare för både bassängträningen och nybörjarkurserna - både nuvarande och aspirerande. Om du är det minsta intresserad av att leda aktiviteter i klubben är detta ett väldigt bra tillfälle att slipa på den egna tekniken men också diskutera hur man lär ut olika moment.

Samtliga tillfällen är det samling på klubben klockan 11 för lastning av kajaker. Vi är klara runt klockan 16, när vi kommit tillbaka och lastat av.

Anmälan görs här på hemsidan och ni hittar enklast fram till tillfällena via kalendern och ”aktuellt” i högerspalten. Man måste logga in med sitt medlemskonto för att kunna anmäla sig.

Anmäl dig endast till datum som du vet att du kan delta vid. Vid förhinder måste du avboka dig och det gör du själv under ”mina sidor” på hemsidan, efter att du loggat in.

Väl mött!