Nyheter

Kallelse till årsmötet 2022

  • 24 okt 2022

Den 24 november klockan 18.30 håller Fridhemskanotisterna sitt årsmöte. I år blir det ett fysiskt möte på klubblokalen, men det går även att delta via länk om du inte kan närvara. Du får länken genom att anmäla dig senast 22 november till info@fridhemskanotisterna.se.

Dagordningen och övriga underlag läggs upp på hemsidan vartefter de blir klara men allra senast en vecka innan mötet. Handlingarna hittar du på hemsidan Fridhemskanotisterna.se under Om oss/Årsmöte 2022. Du behöver vara inloggad för att nå dem.

Förslag till ärenden/motioner att behandlas av årsmötet skall vara styrelsen tillhanda skriftligen senast fyra veckor före årsmötet, dvs senast 27 oktober. Adressen är info@fridhemskanotisterna.se.

Om du vill läsa stadgarna finns de på hemsidan under
Om oss/Dokument

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen

 

Höststäddag

  • 14 okt 2022
  • arbetsdag, save the date

Nu är det höst och du som är medlem behövs på Höststäddagen! Det finns massor att göra. Kom och hjälp till med det du kan och orkar! Och avsluta med matig soppa och bröd.

Vi träffas lördag 22 oktober mellan 10.00 och 13.00. Listor kommer att finnas i klubbhuset på sånt som behöver lagas och fixas både inne och ute. Är du bra på att beskära buskar och träd? Måla snickerier? Laga kapell och flytvästar? Kanske du är en fena på att koka soppa? Klarar du höjder och kan rensa takrännor? Eller vill du sopa gårdsplanen, skrubba trädäck, byta linor på kajakerna?

Det här är bara några exempel på det som ska ordnas. Det finns massor av stora och små sysslor för alla åldrar, sånt som är fysiskt ansträngande eller pyssligt. Sånt som kräver expertis och sånt som bara är att göra.

Det viktiga är att du som är medlem kommer, och att det blir trevligt. Passa på att träffa gamla och nya paddelkompisar medan du jobbar.

Kaffe och te finns på morgonen, men ta med eget fikabröd.

När vi är klara, kring 13, serveras något varmt, till exempel soppa och bröd. Hör av dig till info@fridhemskanotisterna.se om du vill vara med i matlaget och handla det som behövs.

Det går så klart att komma tidigare och stanna till kvällen om du får feeling!

Välkommen!

Sista teknikträningen för hösten

  • 5 okt 2022

Teknikträning onsdag 5 oktober från kl 18.00! Sista chansen för säsongen, eftersom kvällarna blir allt mörkare nu. Tibor finns till hands för övningar i teknik - från styrtag och självräddning till hög stöttning och roll!
Vattnet är fortfarande ljummet för den som vill plumsa, men klä dig för eventuellt regn om du vill hålla dig torr.