Styrketräning för kanotister

  • 18 okt 2015

Nu när kvällarna blir mörkare kan ju en vända på gymmet ibland bli mer lockande än en kajaktur. Särskilt om man har som mål att kunna paddla  snabbare och längre nästa säsong eller bara hålla igång lite även under vintern. Men hur gör man egentligen med alla de här prylarna som finns där uppe? Vi träffas i gymmet den 27 oktober 18.30-20.00.

Tisdag 27 oktober 18.30-20.00

Nu när kvällarna blir mörkare kan ju en vända på gymmet ibland bli mer lockande än en kajaktur. Särskilt om man har som mål att kunna paddla  snabbare och längre nästa säsong eller bara hålla igång lite även under vintern. Men hur gör man egentligen med alla de här prylarna som finns där uppe? Hur ska man träna för att bli en bättre paddlare? Hur undviker man skador? Ska man ta lätta eller tunga vikter? Hur förbättrar man sin hållning? Varför ska man strectcha? Finns det några roliga balansövningar?

Detta riktar sig i första hand till er som är nya på gymmet men alla som är nyfikna på att lära sig mer är välkomna. Fokus ligger på kanotorienterad styrketräning men alla frågor är välkomna och detta är lite av en testomgång så kan vi se om det finns intresse och hur vi kan utveckla detta vidare.

Varmt välkomna