Höststäddag

  • 14 okt 2022
  • arbetsdag, save the date

Nu är det höst och du som är medlem behövs på Höststäddagen! Det finns massor att göra. Kom och hjälp till med det du kan och orkar! Och avsluta med matig soppa och bröd.

Vi träffas lördag 22 oktober mellan 10.00 och 13.00. Listor kommer att finnas i klubbhuset på sånt som behöver lagas och fixas både inne och ute. Är du bra på att beskära buskar och träd? Måla snickerier? Laga kapell och flytvästar? Kanske du är en fena på att koka soppa? Klarar du höjder och kan rensa takrännor? Eller vill du sopa gårdsplanen, skrubba trädäck, byta linor på kajakerna?

Det här är bara några exempel på det som ska ordnas. Det finns massor av stora och små sysslor för alla åldrar, sånt som är fysiskt ansträngande eller pyssligt. Sånt som kräver expertis och sånt som bara är att göra.

Det viktiga är att du som är medlem kommer, och att det blir trevligt. Passa på att träffa gamla och nya paddelkompisar medan du jobbar.

Kaffe och te finns på morgonen, men ta med eget fikabröd.

När vi är klara, kring 13, serveras något varmt, till exempel soppa och bröd. Hör av dig till info@fridhemskanotisterna.se om du vill vara med i matlaget och handla det som behövs.

Det går så klart att komma tidigare och stanna till kvällen om du får feeling!

Välkommen!