Medlemsbrev april/maj 2024

  • 26 apr 2024

Nu är paddelsäsongen nästan här och fler medlemmar syns åter på klubben.
Den sista bassängträningen för i vår lockade fler och både kamraträddning, egen uppgång, grunderna i roll och att rolla övades.
Stort tack till våra engagerade ledare som ser till att träningen blir av!Tisdagspaddlingarna är åter igång och vi hoppas på teknikträning utomhus till sommaren.

Städdagen 21 april var produktiv och trevlig, vi tackar både nya och gamla medlemmar som bidrog. Några uppgifter finns kvar, hör av dig till styrelsen om du vill måla (när vädret tillåter) eller köra till återvinningsstationen.
Den löpande städningen behöver alltid tillskott, skriv upp dig i städschemat här eller städa spontant när du är på plats.

Nu till helgen hålls kurs i HLR (någon enstaka plats finns kvar, anmäl er här) och på lördagskvällen 27/4 klockan 19.00 håller Eva Söderström föredrag med fokus på säkerhet för kanotister.
Ingen anmälan krävs och fika finns. Kom lite tidigare så hinner du träffa andra trevliga medlemmar i klubben!

Paddlingens dag infaller lördagen 11/5, hitta aktiviteter på https://paddlingensdag.se/

Anmälan till klubbinträde via examination är öppen till 15/5, tipsa intresserade vänner.

Kom också ihåg att under nybörjarkurserna som hålls under v 24 och 26 i juni (alla kvällar samt hela helgdagarna) har kurserna företräde till kajakerna, gym samt övriga lokaler, så planera din paddling till andra tillfällen.

Har du en ungdom från ca 12 år som du vill inspirera till paddling och friluftsliv? Snart kan anmälan göras till ungdoms- och familjeturen i skärgården i sommar.
Fler typer av turer är på gång så håll utkik!

Behöver du en extra flytväst till landet? Du är välkommen att ta någon av de utrensade västarna i säcken som du hittar i verkstaden innan de slängs.

Vi ses på vattnet!
Styrelsen Fridhemskanotisterna